Duurzame woning concepten: BEEiiNG

Nederland staat aan de vooravond van grote veranderingen op het gebied van energievoorzieningen, mobiliteit en circulariteit. Daarnaast is een grote vraag naar betaalbare (huur)woningen en heeft de bouw te maken met stijgende bouwkosten, waardoor corporaties en zorgverleners zich gesteld zien voor een haast onmogelijke opgave.

 

BEEiiNG is een door ons ontwikkeld bouwconcept wat inspeelt op veranderende vragen en middelen. BEEiiNG is een modulair bouwsysteem met woningen die in de praktijk zijn getest en die zich bewezen hebben. BEEiiNG beschikt over vele uitwisselbare varianten waardoor zorgverleners of corporatie eenvoudig een divers en gevarieerde samenstelling kunnen maken op basis van demografische ontwikkelingen of verwachte maatschappelijke ontwikkelingen. De woningen kunnen als basis worden aangeboden of voorzien van toevoegingen voor meer specifieke zorgvragen. Het aanbod varieert van een “slim loft” tot levensloopbestendige meerkamerwoningen geschikt voor mantelzorg.

BEEiiNG is in staat snel de financiële consequenties inzichtelijk te maken waardoor afbreukrisico verwaarloosbaar wordt. BEEiiNG bestaat uit uitwisselbare componenten die het mogelijk maken snel te schakelen op het gebied van materiaalkeuzen, materiaal eisen en locatie gebonden factoren.

BEEiiNG kan op deze manier worden ingezet voor tijdelijke huisvesting of permanente oplossing, binnenstedelijk of in een landelijke omgeving, als hoogbouw of grondgebonden.

BEEiiNG bestaat niet uit materialen maar uit uitwisselbare modulaire elementen waardoor kan worden ingespeeld op veranderende marktvraag EN aanbod.

BEEiiNG kan dus industrieel, demontabel en circulair worden ontwikkeld.

 

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com