ZORGCENTRUM DE WIJNGAERD UIT DE STEIGERS.

Na een bouwperiode van ruim een jaar nadert de oplevering van de Wijngaerd in Made. Medio februari zal het complex worden opgeleverd waarna de bewoners weer terug kunnen naar hun gerenoveerde kamers.

In de afgelopen periode zijn de Lavendel- en Cyclaamflat in zijn geheel gestript en voorzien van een nieuwe hoogwaardige geïsoleerde schil. De bestaande verouderde kozijnen en metselwerk zijn vervangen door een geïsoleerde gevel met dakpannen om gewicht te besparen. De gevel is voorzien van erkers die aan de, veelal minder mobiele bewoners, de mogelijkheid biedt uit te kijken over straat en de binnenterreinen en daarmee contact te houden met de levendigheid van het buitenleven. Per woonlaag is een gemeenschappelijke buitenruimte toegevoegd in de vorm van een bed toegankelijk balkon. De woonafdelingen zijn zodanig aangepast dat alle ruimten bed toegankelijk zijn en dat al naar gelang de vraag van de bewoner de woning kan worden aangepast voor zelfstandig wonend of bedgebonden. Bij de binnen afwerking is uit gegaan van de beleving van de bewoners door gebruik te maken van heldere en herkenbare kleuren die aan iedere woonvleugel een eigen identiteit geven.
Projectinformatie



LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com