Verbouw en uitbreiding Camper, Den Dolder

Door de directe ligging van het authentieke gebouw ten opzichte van de heide werd ervoor gekozen de uitbreiding van het gebouw aan de achterzijde te situeren. Ten behoeve van de daglichttoetreding van de bestaande bovenverdieping werd de uitbouw in een enkele laag uitgevoerd waarin een gedeelte van het bedrijfsrestaurant en de stilteruimte werd gesitueerd. Het streven van het bestaande groene karakter van de Hoeve te bewaren en de beperkte mogelijkheden tot uitbreiding volgens het bestemmingsplan gaf aanleiding de vergaderruimte en kantoren in de grond te verdiepen. Het kerkelijke deel verrijst zodoende uit het landschap en wordt bereikt via een meanderend bospad en een brug naar de kerkdeur.

Category

Bijeenkomst, Duurzame herontwikkeling, Werken, Zorg

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com