Dagactiviteitencentrum, Woerden

Het betreft een dagactiviteitencentrum , voor (ex-) psychiatrische cliënten, die moeite hebben zelfstandig hun dagbesteding vorm te geven. De groei van het centrum maakte nieuwe huisvesting noodzakelijk. Op de rand van het bedrijventerrein en de naoorlogse stad van Woerden werd op de Ampèreweg een bestaand gebouw aangetrokken. Het gebouw werd voorzien van een patio waardoor er meer daglicht naar binnen valt en waar de functies rond werden georganiseerd. De gevel werd geïsoleerd en voorzien van een scherm, bedoeld als zonwering maar ook om op te zitten. In het gebouw is kleur en expressie het thema. Dit wordt naar buiten doorgezet; “je hoeft je niet te schamen, hier leven wij!, de vlag moet uit!”.

Category

Bijeenkomst, Zorg

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com