Mulock Houwerschool, Huizen

De nieuwe school is bedoeld voor het onderwijs aan zeer moeilijk opvoedbare kinderen. Het gebouw bestaat uit twee lagen met de theorielokalen op de verdieping en de praktijklokalen en de ondersteunende functies op de begane grond grenzend aan het schoolplein. De plattegrond van de Mulock Houwerschool is opgebouwd uit een driedimensionaal kruis die daglicht vanaf de zijkanten en vanaf boven in de school werpt en de centrale ontsluiting vormt. Het gebouw is ontworpen volgens de eisen van “frisse scholen”. Door het maken van doorzichten en het maken van lichtinval door het dak wordt het kunstlicht tot een minimum beperkt. Het gebouw is voorzien van een sedumdak, bedoeld voor een beter binnenklimaat en een beter uitzicht voor de bewoners van de tegenover gelegen woontoren.

Category

3D BIM, Bijeenkomst

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com